Український дрон взяв у полон «вагнерівця» (відео)

Український дрон взяв у полон «вагнерівця» (відео)
Військові скинули повідомлення окупанту
фото з відкритих джерел

«Був дуже успішний для ЗСУ день в районі Бахмута»

Українські військові взяли у полон окупанта. Це сталося під Бахмутом біля дороги на Часів Яр. Про це повідомив депутат Київради Олесь Маляревич, який із перших днів широкомасштабного вторгнення воює у складі роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92 ОМБр імені кошового отамана Івана Сірка.

«Був дуже успішний для ЗСУ день у районі Бахмута. Ми знищили багато «демонів». Але один залишився і почав благати до дрона не вбивати його. Про це було поінформовано командування, після чого було прийнято рішення дати йому можливість здатися», – розповів військовослужбовець

Для цього воїни прикріпили записку до безпілотника з чіткими вимогами, що треба робити окупанту. Той спочатку боявся тікати з позицій, але йому скинули ще одну записку, де пояснили, що або він здається, або його знищують. Зрештою, «вагнерівець» дійшов до наших позицій, де його й затримали.

До слова, раніше «Главком» повідомляв, що наші захисники розгромили дві роти росіян. Командир «Азову» розповів про успіх ЗСУ під Бахмутом.

Нагадаємо, триває 441-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках - здійснили 46 атак. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут та Мар’їнка. 

Як повідомлялося, «Вагнерівці» покинули Бахмут на Донеччині, втративши приблизно 500 своїх військових. 

Зранку 9 травня власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин розповів про втечу бійців російської 72 бригади з позицій під Бахмутом. За його словами, вони оголили стратегічний плацдарм, і аби його втримати загинули 500 «вагнерівців».  

Він також знову поскаржився на нестачу боєприпасів для війни проти України. Однак тепер Пригожин уже не хоче відходити з Бахмута на Донеччині найближчими днями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: