Відтепер українці можуть зігрітися у відділках поліції: деталі

Відтепер українці можуть зігрітися у відділках поліції: деталі
Ігор Клименко, голова Національної поліції України
скріншот з відео

У період відключення електроенергії люди насамперед мають із повагою ставитися один до одного

Українці можуть звертатися за допомогою до поліцейських і безпосередньо на вулиці, і у відділках поліції, які працюватимуть як місця обігріву.

Про це голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив після чергового масованого ракетного обстрілу у прямому ефірі телемарафону «Єдині новини» сьогодні, 23 листопада. Глава відомства повідомив, що поліцейські відділки, як і «пункти незламності», відкриті для громадян.

«Більше 1200 відділків поліції по всій території нашої держави працюють в повному режимі. І ми запрошуємо наших громадян, які потребують допомоги, в тому числі і обігріву, до відділків поліції в регіонах», – повідомив Ігор Клименко.

Водночас голова Нацполіції наголосив, що у період відключення електроенергії люди насамперед мають із повагою ставитися один до одного:

«Головне: не панікувати і розуміти, що все це тимчасово. Може світло зникнути на кілька годин, але загнати нас в темряву ніхто не зможе. Ми цілодобово будемо на службі».

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки 23 листопада зазнали пошкоджень об'єкти енергетичної інфраструктури України. Запроваджені аварійні відключення електроенергії. 

Сьогоднішній ракетний обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти електропередачі.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Росія випустила по Києву 31 ракету, 21 з яких збила протиповітряна оборона. 

На Київщині внаслідок обстрілів 34 постраждалих. Серед них п‘ять дітей. Четверо людей загинуло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: