Янукович на яхті зі скандалом відвідав Волгоград

Янукович на яхті зі скандалом відвідав Волгоград

18 серпня екс-президент України Віктор Янукович, який втік до Росії після революції в лютому 2014 року, відзначився скандальним візитом до Волгограду. Міські ЗМІ відзначили, що Янукович приплив до міста на Волзі на дорогій яхті, а його візит викликав масу незручностей для місцевих мешканців

Музеї, які відвідував біглий Янукович, закривали на кілька годин для інших відвідувачів. Крім того охорона президента-втікача напала на місцевого журналіста, який спробував сфотографувати його флотилію.

Волгоградські журналісти відзначають, що візит Януковича швидше нагадував приїзд чинного глави держави. Він прибув на величезній трипалубній яхті з катером супроводу.

«Вранці 18 серпня в акваторії Волгограда з'явилася шикарна яхта. Пришвартовуватися до причалу річкового порту не стала, залишилася на рейді (в цілях безпеки). Але навіть далеко від берега допитливі волгоградці змогли розглянути на кормі колишнього Президента України Віктора Януковича.

Прибув він в Волгоград в приватному порядку, тому офіційно про його візит в місто-герой ніхто і не повідомляв. Але Янукович - все-таки фігура відома і помітна - як то кажуть, не сховаєш.

Очевидці вже повідали, що колишній глава України приїхав в Волгоград з сім'єю в якості туриста. Насамперед відвідав музей-заповідник «Сталінградської битви», - пише місцева редакція Комсомольской правди.

Співробітники музею розповіли журналістам, що заради такого почесного гостя територію навколо музею на час його візиту оточили, і навіть закрили будівлю для інших відвідувачів, а також вимкнули в залах відеокамери. Самим працівникам порадили зайвий раз не виходити з кабінету.

Після огляду музею Янукович сів у тонований мікроавтобус, і його кортеж попрямував на Мамаїв курган. Інші люди, які в цей час хотіли відвідати музеї Волгограда, залишилися дуже незадоволені тим, що установи на кілька годин виявилися для них закриті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: