Знято з любов'ю до України. Як фільм про шлях Вєрки Сердючки на «Євробачення» підкорює глядачів

Знято з любов'ю до України. Як фільм про шлях Вєрки Сердючки на «Євробачення» підкорює глядачів

«Серіал про шляхи Вєрки Сердючки до висот «Євробачення». Знято з любов'ю до України»

Виступ VERKA SERDUCHKA з піснею Dancing! (Lasha Tumbai) в Гельсінкі в 2007 році досі називається світовими медіа одним з найяскравіших за всю історію існування «Євробачення». Цьогоріч на глядачів «Євробачення» чекав подарунок – комедійний короткометражний фільм, знятий режисером Семеном Горовим.

Журналісти по-своєму нарекли цей твір – «Євробачення»: шлях до слави». Але ролик не тільки розповідає про шлях Сердючки до світової слави від пологового будинку до Гельсінкі, а й показує веселі подробиці підготовки столиці, Вєрки, мами і багатьох інших до прийому іноземних гостей на «Євробачення-2017».

Ролик пішов в ефір на всіх світових телеканалах, які транслювали «Євробачення», а також у YouTube. Реакція глядачів була блискавичною: twitter, facebook і youtube заполонили коментарі і відгуки про фільм.

«Серіал про шляхи Вєрки Сердючки до висот «Євробачення». Знято з любов'ю до України і знанням справи режисером Семеном Горовим і його дружною знімальною групою. Ридали від сміху, чекаємо продовження! Браво!» – пише @ zefir.ua у своєму Facebook.

«Я дійсно сподіваюся вона заспіває Lasha Tumbai на шоу в цьому році», - коментує @bunpuffy на YouTube.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: