Бійці Лукашенка ламали паркан на кордоні для прориву мігрантів – Міноборони Польщі

Бійці Лукашенка ламали паркан на кордоні для прориву мігрантів – Міноборони Польщі
Білоруські військові спробували зруйнувати загородження на кордоні з Польщею
фото: Mariusz Błaszczak

З Білорусі на територію Польщі вночі намагалися прорватися близько 100 біженців

У ніч на 16 листопада білоруські військові руйнували паркан на кордоні з Польщею, щоб мігранти могли нелегально пробратися на територію країни. Проте польська армія та прикордонники змогли відбити атаку. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Польщі.

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак написав у Twitter, що польська армія та прикордонники чудово впоралися зі своїм завданням. Вони змогли спільними зусиллями зміцнити пости на прикордонному переході в Кузниці. Польські військові відбили атаку з боку Білорусі та не допустили проникнення мігрантів на територію країни.

За даними польських прикордонників, з Білорусі на територію Польщі вночі намагалися прорватися близько 100 мігрантів із країн Близького Сходу


За даними прикордонної служби Польщі у понеділок, 15 листопада, було зафіксовано 244 спроби незаконного перетину білорусько-польського кордону. Польські прикордонники ухвалили рішення, що 29 іноземців-нелегалів мають залишити територію Республіки Польща.


Нагадаємо, увечері 15 листопада група мігрантів із кількох сотень людей спробувала прорватися на територію Польщі. Вони закидали польських силовиків камінням, пошкодивши шолом одному з поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: