Через день після атаки на завод «Лукойла» помер черговий топменеджер компанії

Через день після атаки на завод «Лукойла» помер черговий топменеджер компанії
Віцепрезидент «Лукойла» помер на 54 році життя
фото з відкритих джерел

Це вже четверта смерть серед топменеджерів «Лукойлу» за останні два роки

Віцепрезидент російської нафтогазової компанії «Лукойл» Віталій Робертус помер на 54 році життя. Він став четвертим топменеджером компанії з початку повномасштабної війни, який помер. Про це повідомляє пресслужба «Лукойл».

«З глибоким сумом повідомляємо, що на 54 році життя раптово помер віцепрезидент компанії Робертус Віталій Володимирович», – йдеться у повідомленні.

Смерть Робертуса стала четвертою серед топменеджерів «Лукойла» за останні два роки.

У жовтні 2023 року стало відомо про смерть голови ради директорів компанії Володимира Некрасова. Причиною смерті називалася гостра серцева недостатність.

Некрасов очолив компанію після смерті попереднього голови Равіля Маганова, який у 2022 році випав з вікна головного корпусу Центральної клінічної лікарні (ЦКЛ) і розбився на смерть.

До Маганова, у травні 2022 року, помер колишній топменеджер «Лукойлу» Олександр Суботін, його тіло знайшли у приватному будинку. За версією слідства причиною смерті Суботіна також стала гостра серцева недостатність.

Нагадаємо, уранці 12 березня безпілотник атакував нафтопереробний завод «Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез» у місті Кстово Нижньогородської області.

До слова, Нижньогородський НПЗ – один із найбільших нафтопереробних заводів у Росії. Підприємство щороку переробляє приблизно 15-17 млн тонн нафти (близько 5% від загального обсягу російської переробки загалом), випускає майже 50 найменувань продукції, серед них – авіаційне та дизельне пальне, яке використовується військами РФ для війни в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: