На кордоні Вірменії та Азербайджану сталася стрілянина: є жертви

На кордоні Вірменії та Азербайджану сталася стрілянина: є жертви
фото: «Радіо Сводоба»

Міністерство оборони Вірменії повідомило, що внаслідок інтенсивного обстрілу неподалік від кордону з Азербайджаном загинули троє військових

У результаті стрілянини, яка сталася 1 вересня недалеко від кордону Вірменії та Азербайджану на північний захід від Нагірного Карабаху, загинули троє військових. Про це повідомляє «Радіо Сводоба».

Міністерство оборони Вірменії повідомило, що внаслідок інтенсивного обстрілу неподалік від кордону з Азербайджаном загинули троє військових. Ще один військовий отримав важке вогнепальне поранення і перебуває у важкому стані.

За інформацією військового відомства, позиції Вірменії були обстріляні поблизу населених пунктів Сотк і Норабак, розташованих близько за 8 кілометрів від кордону.

Міністерство оборони Азербайджану, своєю чергою, повідомило, що в цьому районі військові сили Вірменії відкрили вогонь по азербайджанських позиціях. Зазначається, що безпілотниками були атаковані військовослужбовці в районі Кельбакар. Поранено трьох солдат.

Додатково, у Баку заявили, що Вірменія стягує в цей район додаткові війська.

Міністерство оборони Вірменії опублікувало відео, на якому видно активне пересування військової техніки Азербайджану.

Раніше повідомлялося, що 13 серпня, у мечеті в місті Шираз, що на півдні Ірану, сталася стрілянина. Щонайменше четверо людей загинули, ще семеро – отримали поранення. 

Нагадаємо, 2 серпня, після отримання повідомлень про можливу стрілянину, поліція Капітолію розпочала евакуацію з однієї з офісних будівель Сенату США. 

До слова, в Африці стався ще один військовий переворот. У Габоні збройні сили заявили про «скасування» виборів президента, які пройшли вчора, і розпустили основні державні інституції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: