На війні РФ проти України вперше загинув учасник одного з найвпливовіших у секторі Газа кланів

На війні РФ проти України вперше загинув учасник одного з найвпливовіших у секторі Газа кланів
Це перший відомий випадок загибелі громадянина частково визнаної держави Палестина на війні в Україні
фото: Фото:elfarra

Рамі Хайсама опинився на війні не за мобілізацією, а за власною ініціативою – уклав контракт із міністерством оборони РФ

На війні Росії проти України вперше загинув учасник одного з найвпливовіших у секторі Газа кланів – Рамі аль-Фарра. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Як зазначається у повідомленні, 11 серпня на сайті клану аль-Фарра, одного з найвпливовіших у секторі Газа, з'явилася новина про смерть «молодого чоловіка» Рамі Хайсама Муси аль-Фарра.

На війні РФ проти України вперше загинув учасник одного з найвпливовіших у секторі Газа кланів фото 1

Журналісти «Радіо Свобода» з’ясували у батька Рамі – Хайсама, що насправді хлопець загинув на війні проти України на боці Росії. Він там опинився не за мобілізацією, а за власною ініціативою – уклав контракт із міністерством оборони. Це перший відомий випадок загибелі громадянина частково визнаної держави Палестина на війні в Україні. Раніше про вербування палестинців на війну проти України повідомляли джерела у спецслужбах Лівану.

Сімейний клан аль-Фарра - один з найвпливовіших на півдні сектора Газа. Недарма і нинішній губернатор мухафази (провінції) Хан-Юніс, і попередній - саме з цього клану. Серед аль-Фарра є і представники мирних професій, і командири, що стали відомими. Деякі представники цього клану тісно пов'язані з організацією «Ісламський рух опору» (ХАМАС), яка контролює Газу після військового перевороту в червні 2007 року, у тому числі з «Бригадами аз ад-Діна аль-Касама – військовим крилом ХАМАСу.

Раніше повідомлялося, що у Красногорівці, що на Донеччині, Збройні сили України ліквідували російського пропагандиста Михайла Лучина. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: