Південна Корея направляє делегацію для переговорів із Пхеньяном

Південна Корея направляє делегацію для переговорів із Пхеньяном

Візит триватиме два дні

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін направить делегацію, яку очолить директор з національної безпеки, на переговори до Північної Кореї щодо того, як знизити напруженість довкола ядерної діяльності Пхеньяна і сприяти діалогу між КНДР і США.

Делегація, що складатиметься з 10 членів, має вилетіти до Пхеньяна 5 березня на тлі послаблення напруженості між Півднем і Північчю після нещодавніх Олімпійських ігор.

Візит триватиме два дні, під час яких делегати матимуть переговори із високопоставленими північнокорейськими посадовцями, повідомили в офісі Мун Чже Іна.

Після цього візиту представники делегації вирушать до США.

Раніше адміністрація президента США оголосила про рішення запровадити додаткові санкції проти Пхеньяна. Президент США Дональд Трамп заявив, що санкції, наразі запроваджені проти КНДР, є найпотужнішими обмежувальними заходами, які Вашингтон будь-коли застосовував проти іноземної держави. Трамп також заявив, що готовий до «жорстких» дій, якщо санкції не підштовхнуть КНДР до припинення розробки ядерної зброї і балістичних ракет. «Якщо це не дасть результатів, то перейдемо до фази номер два. І це може бути жорстко», - додав президент США.

Розвідка США вважає, що КНДР продовжує удосконалювати свої ракети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: