Польські прикордонники піднялися по тривозі через стадо овець

Польські прикордонники піднялися по тривозі через стадо овець
Прикордонники кажуть, вівці не вперше перетинають польсько-український рубіж
фото: скріншот із відео

Тварини перейшли кордон і почали пастись на українському боці

Стадо овець перейшло українсько-польський кордон, змусивши польських прикордонників піднятися за тривогою. Про це пише видання RMF24.

Бещадський відділ прикордонної служби сповістив про «незвичайний перетин польсько-українського кордону» на ділянці прикордонного посту біля села Корчова.

На пристроях зафіксували наближення невідомих фігур до кордону з Україною. Згодом на екранах моніторів розпізнали отару овець, які перейшли кордон і почали пастись на українському боці.

Пізніше прикордонники повідомили власника овець, який вигуками повернув стадо на територію Польщі.

Як кажуть у польській прикордонній службі, ця отара не вперше наближалася до кордону. Менш ніж два тижні тому вівці вийшли на прикордонну дорогу, проте перетинати кордон того разу не стали.

Нагадаємо, у Румунії на фермі поблизу українського кордону виявлено фрагменти безпілотника. За даними місцевих ЗМІ, це був російський дрон.

Зазначимо, у ніч на 29 березня українські сили ППО під час масованої російської ракетної та дронової атаки знищили 84 повітряні цілі, у тому числі 58 безпілотників типу Shahed та 26 ракет, були знищені українськими засобами протиповітряної оборони.

Читайте також: Зеленський розповів, куди окупанти цілилися під час нічної атаки по Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: