Трамп назвав причину звільнення ключового свідка у справі імпічменту

Трамп назвав причину звільнення ключового свідка у справі імпічменту
Александр Віндман свідчив у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа

За словами Трампа, Віндман був недисциплінований, а також давав хибну інформацію про зміст його «ідеальних» телефонних дзвінків

Президент США пояснив, чому він звільнив з Білого дому співробітника Ради нацбезпеки Александра Віндмана.

Свою заяву Трамп написав у Twitter.

«Фейкові новини торочать про «підполковника» Віндмана, ніби я маю думати виключно про те, який він чудовий. Насправді, я з ним не знайомий, ніколи з ним не спілкувався і не зустрічався (наскільки пам'ятаю!)», - повідомив глава Білого дому.

За словами Трампа, Віндман був недисциплінований, а також давав хибну інформацію про зміст його «ідеальних» телефонних дзвінків.

«Іншими словами - ГЕТЬ!», - резюмував президент США.

Напередодні Білий дім звільнив радника із національної безпеки США підполковника Александра Віндмана, який свідчив у справі імпічменту президента Дональда Трампа.

«Віндмана попросили піти за те, що він казав правду» — заявив його адвокат.

Через кілька Трамп продовжив кадрову чистку та відкликав посади посла США при ЄС Гордона Сондленда, який також свідчив у справі про імпічмент президента США.

Нагадаємо, 5 лютого Сенат США відхилив обидві статті імпічменту президента Дональда Трампа — зловживання владою та перешкоджання роботі Конгресу, який розслідував його дії.

Причому, позицію демократів і незалежних кандидатів щодо визнання Трампа винним підтримав також один сенатор з Республіканської партії – Мітт Ромні.

Трамп відреагував на закриття справи про імпічмент жартівливим роликом із собою на обкладинці Time.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: