Трамп нічого не знає про російські гроші за вбивство військових США в Афганістані, - Білий дім

Трамп нічого не знає про російські гроші за вбивство військових США в Афганістані, - Білий дім

Президенту США Дональду Трампу не доповідали про те, що російська розвідка платила Талібану за вбивства американських військових

«Кожного дня американський президент отримує тисячі даних від розвідки, які детально вивчаються» – пресслужба Білого дому

Президенту США Дональда Трампа і віце-президенту країни Майку Пенсу не доповідали про те, що російська розвідка нібито платила Талібану за вбивства американських військових в Афганістані.

Про це заявили у прес-службі Білого дому, повідомляє The New York Times.

«Хоча Білий дім зазвичай не коментує розвідку або внутрішні обговорення, директор ЦРУ, радник з національної безпеки і начальник штабу можуть підтвердити, що ні президент, ні віце-президент не були поінформовані про можливі дії російської розвідки», – заявила прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані в суботу, 27 червня.

Напередодні в п’ятницю видання опублікувало розслідування, де з посиланням на джерела стверджувалося, що російський підрозділ військової розвідки таємно заплатив пов’язаним з талібами бойовикам за вбивство військових США в Афганістані, і що Трамп був проінформований про це.

У статті також повідомлялося, що Рада національної безпеки Білого дому обговорювала цю проблему на міжвідомчій нараді наприкінці березня. Джо Байден, кандидат від Демократичної партії в гонці за президентське крісло, назвав це ганебним.

Читайте також: США планують виділити $3,8 млрд на стримування Росії в Європі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: