Трамп випустив фотокнигу, в якій висміяв своїх опонентів

Трамп випустив фотокнигу, в якій висміяв своїх опонентів
фото: Octavio Jones/Reuters

Фотоальбом Трампа з хамськими підписами приніс йому мільйони

Колишній президент США Дональд Трамп випустив книгу-фотоальбом про період своєї роботи у Білому домі. Про це повідомляє CNN.

До опублікованих у виданні фотографій експрезидент США залишив смішні підписи на адресу своїх опонентів.

Книга, під назвою «Наша спільна подорож», з'явилася наприкінці листопада. За інформацією джерел CNN, вона вже принесла мільйони доларів експрезиденту. У ній він уїдливо відгукується про людей, з якими працював, перебуваючи на посаді глави держави.

«Просить дати його дружині роботу у Білому домі. Я посміхаюся, але він мені взагалі не подобається», – написав Трамп про покійного сенатора Джона Маккейна.

«Генерал Марк Міллі (голова об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил США – ред.) начебто молиться, а Єспер (він на все відповідав «yes») – так Трамп назвав Марка Еспера, колишнього міністра оборони США – не розуміє, чи живий він чи мертвий», – висміяв колишній президент військових.

Підписані екземпляри розходяться приблизно по $230 за примірник, без підпису – приблизно $75. За словами одного джерела CNN, першу сотню тисяч екземплярів було продано за шість тижнів, що принесло $20 млн менш як за два місяці.

Видавець – Winning Team Publishing – компанія, заснована Серджіо Гором, республіканцем із солідним стажем, а також старшим сином Трампа Дональдом-молодшим. Зараз знайти цю книгу в магазині майже неможливо, проте другий тираж обсягом 300 тисяч екземплярів – багато з яких підписано Трампом – уже друкується і має з'явитися на полицях вже цього місяця.

За цю книгу президент Трамп отримав багатомільйонний аванс. При цьому, за словами ще одного джерела CNN, він особисто відібрав близько 300 зображень із сотень тисяч своїх офіційних фотографій, зроблених під час його терміну.

Раніше Трамп назвав невдалою телефонну розмову Байдена із Зеленським. За даними ЗМІ, Байден і Зеленський не порозумілися щодо ситуації навколо України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: