Відома російська співачка сильно постраждала під час пожежі (фото, відео)

Відома російська співачка сильно постраждала під час пожежі (фото, відео)
Співачка Хлєбнікова під час пожежі отримала опіки по всьому тілу
фото з відкритих джерел

У Хлєбнікової серйозні опіки обличчя та грудей, а також вона сильно надихалася димом

Російську співачку Марину Хлєбнікову після пожежі на Ратній вулиці в Москві було госпіталізовано до швидкої допомоги імені М. В. Скліфосовського, передає «П'ятий канал».

Лікарі розкрили дані про стан артистки: у неї діагностовано отруєння чадним газом. Крім того, під час пожежі вона одержала опіки по всьому тілу.

Про спалах у дворівневій квартирі стало відомо у четвер, 18 листопада. Полум'я охопило 10 квадратних метрів на другому поверсі. Вогонь вдалося загасити о 22:50. Співробітники МНС, які прибули на місце, винесли з квартири співачку непритомну.

Так кімната артистки виглядала після пожежіТак кімната артистки виглядала після пожежі

Їй надали першу медичну допомогу, а потім відвезли на швидкій. Донька виконавиці Домініка уточнила, що причиною займання могла стати цигарка, оскільки мати перед цим курила біля вікна. Перед пожежею Хлєбнікова була дуже втомлена, бо тільки-но приїхала з гастролей.

Першими дим у будинку відчули сусіди, які побігли будити родину артистки. На місці працює поліція.

Нагадаємо, 15 листопада сталася пожежа у багатоповерховому будинку на вул. Михайла Донця, 13 у Солом'янському районі столиці. Під час гасіння пожежі в квартирі було виявлено тіло жінки, 1955 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: