З'їзд Республіканської партії США 24 серпня оголосить Трампа кандидатом на посаду президента

З'їзд Республіканської партії США 24 серпня оголосить Трампа кандидатом на посаду президента
Під час конвенції очікуються виступи самого Трампа, його дружини Меланії, а також інших членів сім'ї Трампа і віце-президента США Майка Пенса

Зібрання Республіканської партії триватиме з 24 до 27 серпня

У місті Шарлотт (штат Північна Кароліна, США) у понеділок, 24 серпня, відкривається Національний з'їзд Республіканської партії, на якому на пост президента буде офіційно висунуто кандидатуру чинного глави держави Дональда Трампа.

Як зазначала британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі, Республіканська партія, на відміну від Демократичної, планує провести низку очних заходів, незважаючи на пандемію коронавірусу.

«Учасникам і гостям заходів буде необхідно дотримуватися правил соціального дистанціювання і носити маски. Крім того, республіканці будуть використовувати бейджі, які дозволяють відстежувати пересування людей», - йдеться у повідомленні.

Конвенція триватиме з 24 до 27 серпня. У понеділок темою конвенції буде «Земля обітована», у вівторок – «Земля можливостей», середу – «Земля героїв». Темою четверга, який є завершальним днем конвенції, буде «Земля величі». Саме цього дня Трамп виступить з промовою в Білому домі, в якій офіційно прийме пропозицію Республіканської партії балотуватися на пост президента США.

За даними газети The Washington Post, під час конвенції очікуються виступи самого Трампа, його дружини Меланії, а також інших членів сім'ї Трампа і віце-президента США Майка Пенса.

Як повідомляє газета, незважаючи на те, що Республіканська партія не опублікувала офіційний список спікерів, з великою ймовірністю на конвенції виступатимуть член Палати представників Метт Гатц, колишній постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі, лідер фракції меншості в Палаті представників Кевін Маккарті, сенатори Тім Скотт і Джоні Ернст та інші.

Крім того, очікується виступ Марка і Патриції МакКлоски - подружньої пари з Сент-Луїса (штат Міссурі), які погрожували протестувальникам руху Black Lives Matter зброєю, за що їм пред'явили обвинувачення в кримінальному злочині. Пізніше обвинувачення були зняті.

З промовою виступить Еліс Джонсон, яку звільнили згідно з указом Трампа за запитом американської телевізійної зірки Кім Кардаш’ян. Джонсон засудили до довічного тюремного терміну в 1997 році через залучення до угруповання з торгівлі наркотиками. Після візиту Кардаш’ян Трамп скоротив термін Джонсон до червня 2018 року в рамках його політики щодо реформи кримінального правосуддя.

До відома, у США партійні конвенції проходять раз на чотири роки, де партії офіційно висувають кандидата в президенти США до фінального етапу президентської кампанії.

Нагадаємо, сестра Трампа розповіла про його безпринципність і брехню.

До слова, Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги Байдена США стануть «нудною країною».

Нагадаємо, Дональд Трамп помітно скоротив відставання за популярністю серед виборців від найбільш ймовірного суперника на виборах від Демократичної партії Джо Байдена.

Як повідомлялося, Трамп побачив «багато ненависті» на з’їзді демократів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: