Гендиректор МАГАТЕ зустрівся з Путіним

Гендиректор МАГАТЕ зустрівся з Путіним
Рафаель Гроссі приїхав до Росії, щоб зустрітися з російським диктатором
скріншот з відео

Гроссі заявив, що під час зустрічі з Путіним вони обмінялися інформацією щодо ядерної безпеки Запорізької атомної електростанції

Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі приїхав до Росії, де зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це йдеться на сторінці глави організації в Х. 

«Важливий обмін інформацією з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Сочі щодо ядерної безпеки Запорізької атомної електростанції та інших глобальних викликів у сфері нерозповсюдження», – заявив Гроссі.

Як повідомила корпорація «Росатом», у Сочі з МАГАТЕ провели «черговий раунд міжвідомчих консультацій». Зокрема, від Росії на зустрічі були присутні гендиректор «Росатому» Олексій Ліхачов, представники військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту збройних сил РФ та росгвардії.

«Під час консультацій було розглянуто широке коло питань, зокрема щодо перспективних напрямків розвитку ядерної енергетики в Росії та світі. У центрі уваги були питання безпеки Запорізької АЕС. Олексій Ліхачов розповів про кроки, які робить російська сторона для гарантування безпечної експлуатації Запорізької АЕС», – стверджує «Росатом».

Як повідомлялося, у Сочі приїхав очільник Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі.

Нагадаємо, генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Маріано Гроссі відвідав Запорізьку АЕС з метою оцінки ситуації на окупованій росіянами станції.

До слова, біля окупованої Запорізької атомної електростанції в Енергодарі цього тижня було чути вибухи та стрілянину.

Читайте також: Україна купує російський ядерний секонд-хенд. Хто зупинить скандальну угоду?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: