«Наказав убити мене». Саакашвілі назвав винних у його отруєнні

«Наказав убити мене». Саакашвілі назвав винних у його отруєнні
Саакашвілі зробив шокуючу заяву щодо свого отруєння
фото із відкритих джерел

Саакашвілі заявив, що Путін хотів його вбити у в'язниці

Експрезидент Грузії Михеїл Саакашвілі звинуватив російського диктатора Володимира Путіна у тому, що він замовив його отруєння. Про це він повідомив у листі Марку Фейгіну.

У листі Саакашвілі запевняє, що у в'язниці його було отруєно за наказом Путіна. Колишній президент Грузії запевняє, що це було сплановане вбивство. 

«Путін дійсно наказав убити мене», – пише політик.

Саакашвілі також нагадав, що американські лікарі довели те, що його отруїли саме у в'язниці.

«Наказав убити мене». Саакашвілі назвав винних у його отруєнні фото 1

Нагадаємо, 28 листопада адвокат Саакашвілі заявив, що в організми експрезидента Грузії знайдено смертельну отруту.

Пізніше стало відомо, що у зразках волосся та нігтів ув’язненого експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі експерти виявили важкі метали та інші речовини, зокрема ртуть і миш'як, а також хвороби і залежність, пов’язані з неналежним лікуванням. Відповідний  медичний висновок оприлюднив американський лікар Девід Сміт.

Додамо, Зеленський закликав уряд Грузії ухвалити рішення, яке дозволить відправити ув'язненого експрезидента країни Михеїла Саакашвілі на лікування за кордон.

Мамука Мдінарадзе, який займає посаду керівника партії «Грузинська мрія», коментуючи заклик Володимира Зеленського проявити милосердя і направити колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі на лікування за кордон, заявив, що повернення експрезидента було «спецоперацією», щоб втягнути Тбілісі у війну.

Також, уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець закликає владу Грузії допустити його до експрезидента Грузії, голови Виконавчого комітету реформ України Михеїла Саакашвілі, який перебуває у медичному центрі «Вівамеді» у Тбілісі. 

Раніше телекомпанія Formula розповсюдила фотографії третього президента Грузії, зроблені у клініці «Вівамед», де він проходить лікування. На них політик виглядає схудлим та виснаженим. Зазначимо, що мати Саакашвілі Джулі Аласанія заявила, що її син на межі смерті. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: