Придністров’я проситиметься до складу РФ? Розвідка зробила заяву

Придністров’я проситиметься до складу РФ? Розвідка зробила заяву
ГУР спростувало чутки про те, що невизнане Придністров'я збирається попросити Путіна про приєднання до РФ
колаж: ГУР

Розвідка розкрила деталі дезінформаційної кампанії з метою дестабілізації ситуації в Молдові

Інформація про те, що невизнане Придністров’я звернеться до диктатора Володимира Путіна з проханням увійти до складу Росії, не відповідає дійсності. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«За наявною інформацією, 28 лютого 2024 року депутати невизнаного Придністров’я на своєму з’їзді не планують звертатися до російського диктатора Путіна з проханням увійти до складу РФ», – йдеться в повідомленні.

Розвідка додала, що поширення інформації про начебто такі наміри Придінстров’я має всі ознаки свідомої дезінформаційної кампанії з метою дестабілізації ситуації в регіоні.

Нагадаємо, що невизнане Придністров'я звернулося до ОБСЄ через нібито «підготовку диверсійних груп у Молдові».

Раніше бюро реінтеграції Молдови заявило, що уважно стежить за ситуацією в невизнаному Придністров’ї у контексті нібито запланованого на 28 лютого з’їзду депутатів, де можуть звернутись до Росії з проханням про «приєднання».

До слова, на території Придністров’я Росія створює інформаційні умови для можливої ​​операції під фальшивим прапором. Це робиться в межах зусиль Кремля з дестабілізації Молдови.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: