Скільки триватиме війна? Путін налякав росіян

Скільки триватиме війна? Путін налякав росіян
Президент РФ продовжує заявляти, що «все за планом»
Фото з відкритих джерел

Російський диктатор повідомив своїм громадянам невтішну новину

Президент РФ Путін висловився про терміни «спеціальної військової операції», пишуть росЗМІ.

Російський диктатор повідомив своїм громадянам невтішну новину: «СВО може стати тривалим процесом». Водночас Путін почав заспокоювати своїх громадян, мовляв, загарбані території і перетворення Азовського моря на «внутрішню водойму РФ» стало значним результатом кривавої війни. 

«З'явилися нові території. Ну, от і такий таки значущий результат для Росії. […] Ну, чого там гріха таїти, і Азовське море стало внутрішнім морем Російської Федерації», — сказав очільник держави-териристки.

Варто зазначити, що сьогодні Путін також заявив, що другої хвилі мобілізації у Росії не буде.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що на нинішньому етапі Росія намагається заморозити війну проти України, щоб відновити свої сили і розпочати новий наступ навесні наступного року. 

У той же час видання CNN допускає, що вибухи на російських аеродромах у глибокому тилу РФ, імовірно спричинені атакою українських безпілотників, стали особистою образою для Володимира Путіна. На думку видання, це може призвести до серйозної ескалації на війні, яку Путін розв'язав проти України.

Як відомо, після «бавовни» на аеродромах Путін скликав Радбез, щоб обговорити «питання забезпечення внутрішньої безпеки держави».

Читайте також: Путін даремно шукає собі союзників в Китаї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: