США анонсували додаткові кроки у відповідь на псевдореферендуми Росії

США анонсували додаткові кроки у відповідь на псевдореферендуми Росії
США в найближчі дні оголосять про заходи у відповідь на псевдореферендуми РФ
фото ілюстративне

США готові змусити РФ «платити додаткову швидку й тяжку економічну ціну»

Сполучені Штати ніколи не визнають результатів фейкових референдумів, які проводять окупаційні сили Росії в Україні, та впродовж ближчих днів оголосять про додаткові кроки у відповідь на дії кремля. Про це заявила на брифінгу речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.

«США ніколи не визнають ці території чимось іншим, окрім як частиною України, і спільно з партнерами відхиляємо будь-які сфабриковані наслідки, які анонсує Росія. Більше про це ви почуєте від нас у найближчі дні», – сказала вона.

Карін Жан-П'єр зазначила, що США будуть працювати з їхніми союзниками й партнерами, щоб притягти РФ до відповідальності. Штати також будуть підтримувати Україну стільки, скільки потрібно.

«Ми продовжимо працювати з нашими союзниками й партнерами, аби притягти Росію до відповідальності та підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно», – вказала Жан-П’єр.

Вона додала, що США готові змусити РФ «платити додаткову швидку й тяжку економічну ціну» у відповідь на псевдореферендуми.

Нагадаємо, 23 вересня окупанти розпочалися голосування на фейкових «референдумах» про входження окупованих територій України – частин Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей – до складу Росії. Голосування на псевдореферендумі триватиме до 27 вересня. 

Служба безпеки України встановила та зібрала вичерпну доказову базу на організаторів російського псевдореферендуму на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей.

Читайте також інтерв'ю: Павло Кириленко: Ми контролюємо вже половину Донецької області

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: