Атака безпілотників на Кремль: ЄС відреагував на заяву Росії

Атака безпілотників на Кремль: ЄС відреагував на заяву Росії
У ЄС розповіли, як ставляться до атаки на Кремль
фото з відкритих джерел

Стано нагадав, що Євросоюз продовжує всіляко засуджувати агресію Росії проти України

У Брюсселі шукають і перевіряють дані щодо нібито ударів безпілотників Збройних сил України (ЗСУ) по Кремлю, про які раніше заявила Москва. Використання цього інциденту для ескалації конфлікту є неприпустимим. Так ситуацію прокоментував представник зовнішньополітичної служби Європейської комісії Петер Стано у розмові з із росЗМІ.

«Ми знаємо про заяви російської влади про ймовірні удари безпілотників по Кремлю. З огляду на майже нульову достовірність усієї інформації, що надходить із Москви у ці дні, ми шукаємо більше інформації про те, що відбулось насправді», –  йдеться у повідомленні.

Стано також нагадав, що Євросоюз продовжує всіляко засуджувати «агресію Росії проти України» та підтримує українську територіальну цілісність, зазначивши, що інцидент не має стати приводом для подальшої ескалації.

Нагадаємо, Кремль заявив, що Україна нібито здійснила спробу завдання удару безпілотними літальними апаратами по кремлівській резиденції президента Володимира Путіна. 

Інцидент з дронами над Кремлем, у атаці яких росіяни звинувачують Україну, може свідчити про підготовку Москвою масштабного теракту. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. 

Читайте також: Як росіяни відповідатимуть на атаку Кремля? Депутат Держдуми Криму назвав ймовірну ціль

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: