У Москві ФСБ шукає вихідців з України для звинувачення у «терактах» – розвідка

У Москві ФСБ шукає вихідців з України для звинувачення у «терактах» – розвідка
Особливу увагу ФСБ приділяє колишнім громадянам України та українцям за походженням
фото: пресслужба розвідки

Одна з цілей рашистів – не допустити формування у столиці РФ негативного ставлення до війни

Рашисти в  Москві посилюють кампанію з пошуку громадян РФ, які негативно ставляться до війни проти України. Про інформує пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Як зазначається, особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням. «В місті проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених в цивільне, які представляються співробітникам ФСБ. У мешканців з’ясовують, чи живуть десь поблизу українці, або чи хтось не здає українцям в оренду житло. Також з’ясовують ставлення громадян до так званої «СВО».

Одна з цілей вказаних дій – недопущення формування та розповсюдження у столиці РФ негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також ця кампанія має сформувати негативний образ українців – терористів та радикалів. Надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами на території РФ.

Нагадаємо, російські військовослужбовці масово відмовляються їхати на війну в Україну та не підписують контакт на службу. Про це стало відомо з перехоплення Головного управління розвідки Міноборони України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: