Ігор Лікарчук Екс-керівник Українського центру оцінювання якості освіти

Чи купувати квіти вчителю на 1 вересня

Залиште вчителю хоча б ці квіти...
Фото: pustunchik.ua

За тиждень 1 Вересня. А у мережі дискусія про квіти вчителю у цей день

Я вже неодноразово висловлював свою думку щодо цього. Але коментар вчительки, котрий щойно прочитав у групі «ДУП: школа», стосовно цієї проблеми не міг не перепостити. Бо він занадто живий... Ось цей коментар.

«Залиште вчителю хоча б ці квіти... На педнараді оголосили: «Жодних квітів, і передайте це батькам». Передали, попередили. Проте, принесла одна родина мені квіти, знаю, що від щирого серця. Ну, не встигла я їх приховати у класі. Стою на лінійці з букетом, всі поглядають на мене, немов я корупціонер... Мені має бути соромно? За що? За свою працю, за ночі із зошитами, за вдячність батьків? Може,за те, що я вчитель? У сучасного вчителя відібрано майже все: повагу суспільства, вільний час, вихідні, багато днів відпустки, часто, навіть родину! Адже, не кожний чоловік згодиться бути класним батьком (поруч з жінкою, класним керівником) чи щовечора спостерігати свою жінку з купою зошитів на столі. Залиште вчителю хоча б ці квіти як доказ поваги і вдячності за його працю»

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: