Олег Медведєв Політтехнолог

«Против лома нет приема». Що показав суд над Власенко?

Кілька років деякі розумники із числа високочолих експертів

Кілька років деякі розумники із числа високочолих експертів, надуваючи щоки, критикували Юлію Тимошенко за те що вона обрала хибний захист в суді – політичний. І сама себе покарала за цю помилку. А от якби вона трималася юридичної лінії, підскакувала перед суддею Киреєвим, не казала би, що справу замовлено Януковичем й вигукувала би гасло про український суд «как самый гуманный суд в мире», вирок міг би бути зовсім інакшим. Чим могла бути вмотивована подібна ахінея, здогадатися не складно, і хай вона залишається на совісті тих, хто її ніс.

Червонодипломований випускник юрфаку Арсеній Яценюк позавчора та вчора провів експеримент. Взявши на себе функцію захисника Сергія Власенка, він майже утримався від політичних оцінок і продемонстрував залізобетонну юридичну логіку, доводячи тотальну відсутність правових підстав позбавляти Власенка мандату. Опущену нечисть в мантіях називав «Ваша честь». Говорив стоячи. Словом, метав бісер перед свинотою, яка втоптує закон в багно з поросячою затятістю.

Це не допомогло ані Арсенію, ані Сергію, тому що українська Феміда давно стала межигірською наложницею.

Рішення по Власенку – це політичний терор, в першу чергу – проти Юлії Тимошенко.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: