Олег Тягнибок Голова політичної партії Всеукраїнське об`єднання «Свобода»

Чому вибори до парламенту Литви є важливими для України

Олег Тягнибок

9 жовтня у Литовській Республіці відбудуться вибори до Сейму.

Литва та литовський народ дуже важливі для нас. Вони неодноразово виявляли щиру підтримку українцям у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність. Останніми роками, коли в Україні відбувалася Революція гідности, а далі – окупація Криму та війна на сході, ми вкотре відчули братнє плече литовців.

Щиро бажаю братньому литовському народові обрати гідних представників до найвищого законодавчого органу держави.

Зокрема, закликаю підтримати ті політичні сили, які декларують співпрацю з Україною, визнають, що Росія є агресором та окупантом, і підтримують якнайжорсткіші санкції щодо РФ.

І звичайно, для нас, українських націоналістів, близькі ідеї та програма наших друзів – литовських патріотів, які на вибори йдуть коаліцією С. Бушкявічуса і народників «Проти корупції та злиднів». Вони виступають за жорстку відповідальність посадовців, за скасування терміну давності для притягнення до відповідальності за корупцію високих чиновників. У їхній виборчій програмі також йдеться про тісну співпрацю з Україною та Грузією, за інтеграцію наших держав в Євросоюз та за якнайжорсткіші санкції щодо РФ, доки ця держава-агресор не забереться з України.

Успіху і процвітання братній Литві!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: