Юрій Богданов радник Голови у Дніпропетровській ОДА

Путін хотів створити образ крутого світового лідера. Що вийшло насправді

Путін став посміховиськом для істориків
фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін дав інтерв'ю американському пропагандисту Такеру Карлсону. Це вийшло жалюгідно

У мене в портфоліо більше сотні організованих івентів – конференцій, круглих столів, форумів. І перед кожним таким заходом завжди постають важливі організаційні питання – чи давати можливість ставити питання з залу? Чи давати мікрфон? Чи обмежувати вхід? Як провадити реєстрацію?

Бо завжди є ризки натрапити на типаж який називається «зараз я вам розповім звідки на Гіперборею готується напад». Чим більш статусний спікер/спікери і чим більш маркерна тема, тим виший ризик натрапити на такий типаж.

Зазвичай в такій ситації абсолютно безглуздо просити людину вкластися в хвилину чи, наприклад, ставити питання, а не видавати спітч. Бо він має сказати нам правду. Хто побудував піраміди, хто викопав Чорне море, звідки, власне, на Гіперборею готувався напад.

Загалом, звісно, до таких людей ти відчуваєш і роздратування, і жаль. Бо їм би до психіатра треба. Лікування. Пигулки. Може навіть стацінар.

Так ось.

Путін – це саме такий попаянний дід з підшивкою СПІД-Інфо у папочках...

...Який захопив владу у країні з ядерною зброєю.

Читайте також: 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: