«Я не здамся ніколи». Безугла присоромила колег, які відправили її у відставку

«Я не здамся ніколи». Безугла присоромила колег, які відправили її у відставку
Нардепка вважає, що рішення щодо неї було ухвалене максимально підступно
фото: з відкритих джерел

Мар'яна Безугла: «Я не здамся ніколи і жодний шантаж не заставить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди»

Нардепка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла емоційно відреагувала на рішення про намір свої колег відкликати її з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки та відмовилася визнавати його легітимність. Свої думки Безугла виклала у Facebook.

«Отже, щодо мого начебто «відкликання» з посади заступниці Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки:

  • Рішення згідно Закону може бути прийняте тільки в залі.
  • Це лише рекомендація від Комітету.
  • Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували».

Безугла також наголосила ,що не збирається уступати і йти із посади. «Я не здамся ніколи і жодний шантаж не заставить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди», – написала нардепка.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Комітет з питань безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету. 

Як повідомлялося, останнім часом Безугла часто критикує головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Зокрема, вона звинуватила Залужного у відсутності плану військових дій на 2024 рік і в некомпетентності та висловилася за його відставку.

Читайте також: Безугла заклала міну сповільненої дії проти президента

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: