Держгеонадра виставила на сьомий аукціон ділянки за 230 млн грн

Держгеонадра виставила на сьомий аукціон ділянки за 230 млн грн

Аукціон призначено на 30 вересня

Державна служба геології та надр на сьомий електронний аукціон в «ProZorro.Продажі», намічений на 30 вересня, виставила спеціальні дозволи на користування чотирма ділянками з підземними водами, пісками, базальтом, піщано-гравійної сумішшю в Хмельницькій, Львівській, Тернопільській і Рівненській областях.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, зі стартовою ціною в 140 млн. грн. на аукціон виставлено спецдозвіл на користування Підволочиської площею з покладами підземних вод (Тернопільська область). Згідно з документацією в системі «ProZorro.Продажі».

Зі стартовою ціною в 72 млн грн до аукціону представлено ділянку Урочище Глибоч з підземними водами (Львівська область). З ціною в 15 млн грн на аукціон виставлено ділянку Берестовецька-2 з покладами базальтів і піску (Рівненська область). Каштанівську ділянку з покладами піщаної-гравійної суміші (Хмельницька область) виставлено за 5 млн грн.

«Загальна вартість за стартову ціну ділянок в 4 областях становить більше 230 млн грн. Сподіваюся, сума буде більше. Всі надходження від продажів прав на користування надрами надійдуть до держбюджету країни», - підкреслив Голова геологічної служби Олег Кирилюк.

За словами Кирилюка прийом пропозицій до сьомого електронного аукціону здійснюється з 12 серпня по 29 вересня (до 18:00).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: