Адвокат розповів про зустріч із Сенцовим: У принципі, у нього все нормально

Адвокат розповів про зустріч із Сенцовим: У принципі, у нього все нормально
Адвокат Дмитро Дінзе

Олег Сенцов, перебуваючи у колонії, написав п'ять сценаріїв і одну повість

Російський адвокат Дмитро Дінзе відвідав у якутській колонії українського режисера Олега Сенцова. Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Був у Олега Сенцова в ФКУ ІК-1 УФСІН Росії по Саха (Якутія). В принципі, у нього все нормально», – написав Дінзе.

«Погода протягом п'яти місяців від -20 до -50. Зараз -35, і це вважається тепло. Тиждень тому було -47, ось тоді й було холодно, розповіла мені офіціантка в кафе. Зона розташована в межах міста, дістатися можна на таксі або маршрутці. Олег всім передає привіт, написав уже п'ять сценаріїв і одну повість, весь у творчому процесі», – розповів адвокат.

Захисник також повідомив, що, зі слів Сенцова, етап до Якутії був довгим, спочатку поїзд, а потім на літаку. На централі йому «намалювали» стягнень і ще «смуги поставили із беззаконня».

«Загалом в колонії нормальна обстановка, начальник адекватний. Сидить у колонії поки що без проблем. Єдине – листи приходять нерегулярно, багато затримок і їх реально мало. На запитання журналістів відмовився відповідати, сказав, що писати і говорити нема чого. Чекає, звичайно, обміну і сподівається на Україну. Всіх вітає з Новим роком та обіймає», – резюмував Дінзе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: