Активісти знову пікетують «Інтер»

Активісти знову пікетують «Інтер»

Пікетувальники вимагають зустрічі з керівництвом телеканала для того, щоб добитися звільнення Валерія Швеця

Офіс телеканала «Інтер» на вулиці Дмитрівській, 30 пікетують громадські активісти з вимогою звільнити одного з працівників цього каналу за дискредитацію громадських організацій, що виступають проти незаконних забудов у Києві.

Як передає УНІАН, пікетувальники вимагають зустрічі з керівництвом телеканала для того, щоб добитися звільнення Валерія Швеця.

Як розповіла журналістам голова громадської організації «Барви життя» Лідія Гончаренко, Швець працює керівником одного з відділів телеканала і паралельно з цим має свій власний сайт, де стверджує, що громадські організації, які борються проти незаконних забудов у Києві, переслідують корисливу мету та є «п’ятою колоною» Кремля.

«Він відкрив сайт, на якому розміщує матеріали про те, що ми – «п’ята колона» Кремля, що ми шантажуємо забудовників. Ми вимагаємо, аби його звільнили, й не розуміємо, чому він, працюючи на «Інтері», ще має такий сайт. Можливо, керівництво телеканала про це не знає?» – зазначила Гончаренко.

Також вона додала, що після пікетування телеканала активісти підуть до Шевченківської прокуратури міста Києва для того, щоб вручити повідомлення про злочини з боку Швеця, а саме за ст. 170 (перешкоджання громадській діяльності) і ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Як передає УНІАН, активісти стукали у ворота телеканала, однак до них ніхто не вийшов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: