Береза розказав Шуфричу, куди йому засунути георгіївські стрічки

Береза розказав Шуфричу, куди йому засунути георгіївські стрічки
Юрій Береза

Нардепи посварилися на початку засідання Ради

Сьогодні на початку засідання Верховної Ради народні депутати у своїх виступах не змогли оминути теми заборони в Україні георгіївської стрічки та низки російських інтернет-сервісів.

Так, нардеп від Опоблоку Нестор Шуфрич з трибуни поскаржився на цензуру, порівнюючи чинну українську владу з більшовицькою. Він висловив думку, що український народ не терпітиме заборону «героїчних символів».

«Можна сховатися у 2017-му, у 2018-му, але не в 2019-му! – кричав парламентар з трибуни. – Вже за півроку, повірте моїй практиці, ви почнете зникати, бо ви – зло для України».

Після його виступу слова попросив Юрій Береза з «Народного фронту», який нагадав Шуфричу про те, як його били та обливали зеленкою, а також звернувся до нардепів від Опоблоку з порадою: «Зберіть всі стрічки георгіївські, пібпаліть, засуньте собі в дупу та стрибніть з 9-го поверху!»

«Ви є дешевими клуонами, які закликали на батьківщину російські війська… Шуруйте туди, де добре, георгіївські стрічки та Радянський союз», – додав він.

У свою чергу віце-спікер Ірина Геращенко звернулася до нардепів із проханням «використовувати все-таки парламентську лексику».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: