Експерти прокоментували фантазії Кремля про застосування Україною забороненої зброї

Експерти прокоментували фантазії Кремля про застосування Україною забороненої зброї

Залишається сподіватися, що міжнародне співтовариство на третьому році агресії РФ проти України вже навчилося виявляти фейки і брехню – «Інформаційний спротив»

Цілком очевидно, що, заявляючи про начебто використання українськими Збройними силами забороненої зброї на Донбасі, Москва щосили намагається очорнити Україну, звинуватити ЗСУ у воєнних злочинах і таким чином виправдати свої дії, списавши все на «розв'язану київською хунтою громадянську війну в Україні». Так у групі «Інформаційний спротив» прокоментували останні заяви Слідкому РФ.

«Це – порядок денний, нав'язуваний Путіним новій адміністрації США і урядам країн ЄС. Залишається сподіватися, що міжнародне співтовариство на третьому році агресії РФ проти України вже навчилося виявляти фейки і брехню», – йдеться у повідомленні.

«Інформаційний спротив» також додав, що про початок здійснюваної Москвою масштабної інформаційно-психологічної операції щодо нібито використання ЗСУ ракетних комплексів «Точка-У» на Донбасі стало відомо ще 6 лютого.

«Задум операції виник, коли окупанти спробували розкручувати тему використання «Точки» українськими військовими з 2 лютого ц.р., – тоді в Донецьку у бойовиків здетонували боєприпаси і місто струсонув потужний вибух. Відштовхуючись від такої «інтерпретації» події, яка свідомо була програшною, в Кремлі одразу запропонували масштабнішу операцію зі збору «доказів» про масове застосування даного типу озброєнь українськими військами проти «мирних жителів Донбасу», – зазначають у ІС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: