Ганапольський хвалить Порошенка, але переконаний: другий строк йому просто так ніхто не подарує

Ганапольський хвалить Порошенка, але переконаний: другий строк йому просто так ніхто не подарує

Матвій Ганапольський став обличчам каналу NewsOne

Ганапольський вважає Порошенка кращим президентом України за 25 років

Відомий ведучий Матвій Ганапольський попри свою симпатію до президента Петра Порошенка вважає, що другий термін у владі просто так йому українці не подарують. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».

«Один з моїх гостей сказав чудову фразу: якщо в Росії є цар, то в Україні є гетьман, якого люди ставлять, але можуть вилами й прибрати. І зверніть увагу, що жодна людина не ставиться до влади як до «царського дому», а до Порошенка як до царя. Вони (політики, - «Главком») всі у владі відчувають себе тимчасовими, і президенту, якого я вважаю найкращим за ці 25 років, доведеться поборотись за другий строк, який йому просто так ніхто не подарує. На стіл йому доведеться покласти не тільки красиві слова і хорошу англійську, а й якісь результати свого гетьманства», - зазначив Ганапольський.

Він також пояснив і своє скептичне ставлення до лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко тим, що вона «пішла в глуху опозицію».

«Я дуже не люблю демагогії в політиці. Тимошенко каже, що народ «заливається сльозами», але я бачу перед собою чудову країну, де ніхто не «заливається». Вона, як і Ляшко, - хороший «санітар лісу», але мені здається, що Юлія Володимирівна, з якою ми в чудових стосунках і яку я вважаю одним з архітекторів нинішньої України, іноді з водою вихлюпує дитину. Щоб будувати Україну, в парламенті треба приймати закони та рухати країну вперед, а вона пішла в глуху опозицію. Колись міністра закордонних справ СРСР пана Громика називали «Мистер Нет», так і Тимошенко стала «Мадам Нет», - вважає телеведучий.

Матвій Ганапольський народився у Львові, в 70-х роках переїхав до Москви, де працював у театрі та на телебаченні, а з 1991 року розпочав співпрацю з радіостанцією «Ехо Москви», яка з часом стала ледь не найгучнішим опозиційним рупором. Не перериваючи співпраці з «Ехом», Ганапольський повернувся до Києва, де в 2014 році йому запропонували вести ефір на радіо «Вєсті».

Гострий на язик ведучий наробив галасу, коли назвав одного зі слухачів, який відкрито симпатизував Володимиру Путіну, «твариною і покидьком». Наприкінці 2015-го Ганапольський пішов з «Вєстєй», як він сам зараз каже, «через зміну редакційної політики». Наступними місцями роботи ведучого стали телеканал NewsOne, а згодом ТРК «Ера».

Цього літа Ганапольський отримав українське громадянство, що викликало обурення у тих, хто вважає його «агентом Кремля».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: