Генпрокурор жорстко затролив антикорупціонера Шабуніна у соцмережі (ФОТО)

Генпрокурор жорстко затролив антикорупціонера Шабуніна у соцмережі (ФОТО)
Юрій Луценко

Луценко прокоментував пост Шабуніна, в якому той назвав його дешевим маніпулятором

Генеральний прокурор Юрій Луценко жорстко відповів на закиди антикорупціонера Віталія Шабуніна. 

У своєму пості на Facebook  Шабунін, коментуючи слова Луценка про лист із НАБУ із проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, назвав генпрокурора «дешевим маніпулятором, жодному слову якого не можна вірити».

У коментарі до цього посту сам Луценко написав: «А простоїш годину в трусах під НАБУ з гаслом «Слава ГПУ», якщо я продемонструю оригінал скарги про бездіяльність?».

.jpg_16

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього.

Читайте також інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: