Голосування за медичну реформу призначено на четвер

Голосування за медичну реформу призначено на четвер

У депутаті ще лишилися питання до законопроектів щодо медичної реформи

Верховна Рада України голосуватиме за законопроекти щодо медичної реформи у четвер, 19 жовтня. Про це в коментарі журналістам повідомив заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Березенко.

Він зазначив, що на сьогодні у деяких депутатів із фракції БПП «є ще питання, особливо в частині фінансування первинної ланки».

«Ми домовилися на експертну раду фракції завтра, орієнтовно в другій половині дня, запросити представників МОЗу і Мінфіну, щоб подивитися, як це корелюється із законопроектом про бюджет — фінансування на 2018 рік», - сказав Березенко.

«О 9 ранку в четвер буде прийнято остаточне рішення, і я переконаний, що ми ухвалимо розумне і зважене рішення, і підтримаємо медичну реформу, і будемо за неї голосувати в залі», - додав він. 

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що цього пленарного тижня парламент розгляне медичну реформу. 

Представництво Європейського союзу в Україні закликало Верховну Раду підтримати медичну реформу.

Як відомо, 3 жовтня парламент ухвалив закон про судову реформу. Того ж дня Верховна Рада ухвалила проект пенсійної реформи, підтримавши законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій (№6614).

Дивіться матеріал: Стало відомо, скільки грошей викинув уряд на піар пенсійної реформи Гройсмана (документ)

Читайте також статтю: «Пенсійна реформа. Про що мовчить Гройсман?».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: