Горбатюк, який розслідував справу Януковича, пішов на лікарняний

Горбатюк, який розслідував справу Януковича, пішов на лікарняний
Сергій Горбатюк

Сергій Горбатюк залишиться працювати у ГПУ

Керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що не планує звільнятися з Генеральної прокуратури України.

Відповідаючи на запитання, чи не планує він піти з Генпрокуратури, Горбатюк сказав:«Та ні. Тільки здоров’я немає - діагностували пневмонію. Побуду кілька днів на лікарняному».

Як повідомлялося, керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк назвав причини, через які у його департаменту забрали «велику кримінальну справу» щодо Віктора Януковича.

Нагадаємо, у ГПУ повідомили, що З метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури реорганізовано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ.

Зокрема, створили Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, які й будуть розслідувати так звану, велику кримінальну справу стосовно Януковича та його найближчого оточення.

Також у відомстві додали, що Горбатюк і надалі залишається керівником Департаменту спеціальних розслідувань, до складу якого входять 56 співробітників. За цим Департаментом залишається розслідування та передача до суду справ по Майдану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: