Військова прокуратура займеться справою екс-міністра Клименка, - Горбатюк

Військова прокуратура займеться справою екс-міністра Клименка, - Горбатюк

Начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк сподівається, що справи й надалі будуть розслідуватися

«На сьогодні таке рішення прийнято тільки щодо однієї справи, яка була в нашому управлінні, щодо розслідування злочинів, які інкримінуються колишньому міністру доходів і зборів Клименку. Однак це попереднє рішення, ми обговорюємо подальше розслідування», - сказав слідчий в ефірі одного з телеканалів.

З ліквідацією управління Генеральної прокуратури, яке займалося допитом слідчих, які вели справи Майдану, розслідування цих справ не припиниться.

«Там були виробництва, які стосувалися умисного перешкоджання розслідуванню, я думаю, що вони і далі будуть розслідуватися, тільки не зрозуміло в якому форматі», - зазначив Горбатюк.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що 4-5 справ щодо соратників Януковича будуть передані військовій прокуратурі.

Нагадаємо, новий генпрокурор в ефірі нещодавно заявив, що «економічні злочини минулого будуть розслідуватися силами військової прокуратури».
Його однопартієць, нардеп Сергій Лещенко розкриває, що насправді криється за цими словами Луценка.
«Це означає, що Луценко збирається забрати у Горбатюка з Управління спеціальних розслідувань справи по найбільш «ласих» соратників Януковича, які знаходяться в списку санкцій ЄС», - пише Лещенко.
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: