Холодницький написав заяву про звільнення

Холодницький написав заяву про звільнення
Назар Холодницький

Антикорупційний прокурор стверджує, що не тримається за посаду, а заява про звільнення вже давно написана

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на другий день роботи на посаді написав заяву про звільнення. Про це він розповів у відвертому інтерв’ю «Главкому».

«Заява про звільнення лежить у мене в сейфі з другого дня роботи. Там тільки не вказано ім’я генпрокурора і дата. Це своєрідне свідчення для себе того, що я не тримаюся за цю посаду, це крісло. Не подобається – можна піти. Піти завжди легше і потім кричати по ТБ і в Фейсбук, що хтось заважав. Але ми прийшли сюди не для того, щоб почепити на себе лаври героя, якому не дали працювати», - сказав він.

Холодницький зазначив, що і НАБУ, і САП незначний проміжок часу - за майже рік - спромоглися відбутися як єдиний антикорупційний механізм. «Коли Артема (Ситника, - «Главком») призначили, і мене призначили на другий же день мені вже в месенджері писали: коли вже прем’єр-міністр сяде в тюрму (на той момент Арсеній Яценюк, - «Главком»). І це в той момент, коли тут є тільки я і ці рибки в акваріумі», - додав він.

Прокурор також призвав критиків роботи САП самими пройти всі етапи конурсу на посаду прокурора відомства, попрацювати та показати результат.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: