Клімкін завтра відвідає з робочим візитом Австрію

Клімкін завтра відвідає з робочим візитом Австрію
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін
Фото Reuters

Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Австрії з метою участі в Європейському форумі Вахау

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 10-11 червня 2017 року відвідає з робочим візитом Австрію.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

«10-11 червня 2017 року міністр закордонних справ України Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Австрії з метою участі в Європейському форумі Вахау», - йдеться в повідомленні.

Також відзначено, що в рамках форуму на тему: «Європа, яка ближче до своїх громадян» планується обговорення питань зміцнення довіри до Євросоюзу як видатного європейського проекту.

У рамках заходу Клімкін виступить на одній з робочих сесій форуму і представить своє бачення майбутнього України в Європі.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що просування з перехідним процесом мінських домовленостей до місцевих виборів на окупованій нині частині Донбасу неможливе без створення озброєної поліцейської місії ОБСЄ і її постійного контролю за нині непідконтрольною українській владі ділянкою українсько-російського кордону.

Раніше Павло Клімкін заявив, що Міністерство закордонних справ України готове реалізувати введення візового режиму з Росією у разі прийняття відповідного рішення.

Як повідомлялося, 1 червня секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов виступив за «якнайшвидше» запровадження візового режиму з Росією. 

Нардеп Антон Геращенко стверджує, що рішення Верховної Ради для введення візового режиму з Росією не потрібне.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: