Комітети на підтримку Трампа зібрали рекордну кількість пожертв

Комітети на підтримку Трампа зібрали рекордну кількість пожертв
Колишній президент зажадав від організацій Республіканської партії припинити користуватися його ім'ям для збору коштів
Фото з відкритих джерел

Загалом експрезиденту США офірували понад $100 млн

Комітети політичних дій (PAC) колишнього президента США Дональда Трампа зібрали за першу половину 2020 року понад $82 млн пожертвувань, повідомляє The Washington Post відомості, розкриті Федеральної виборчої комісії. На рахунках комітетів зберігається $ 102 млн. Politico відзначає, що це перший випадок в історії США, коли політичні структури колишнього президента у своєму розпорядженні більш ніж $100 млн.

Основні комітети, підконтрольні Трампу – Save America PAC і Make America Great Again PAC. Перший був заснований під кінець президентських виборів 2020 року. За останні місяці минулого року структури зібрали пожертвувань на суму $ 31 млн.

Дональд Трамп під час виступів і в розсилках із закликами до пожертвувань заявляє, що результати президентських виборів були сфальсифіковані. У березні Politico повідомляв, що колишній президент зажадав від організацій Республіканської партії припинити користуватися його ім'ям для збору коштів.

Напередодні Мін'юст США доручив Мінфіну передати податкові декларації Дональда Трампа в профільний комітет Палати представників. За даними газети The New York Times, Дональд Трамп протягом десяти років не платив прибутковий податок, використовуючи в залік збитки, отримані в 1980-х і 1990-х роках.

Ткож експрезидент США Дональд Трамп вважає, що йому вдалося серйозно ускладнити будівництво газопроводу «Північний потік-2», а чинна вашингтонська адміністрація на чолі з демократом Джо Байденом цього не робить.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: