Костенко відхрещується від грошей Партії регіонів

Костенко відхрещується від грошей Партії регіонів
fakty.ua

Політик вважає, що його звинуватили у причетності до «чорної каси» через вихід його книжки про ядерне роззброєння

Екс-депутат від "Нашої України" Юрій Костенко, ім'я якого фігурує у "чорній бухгалтерії" Партії регіонів заперечує, що отримував гроші від цієї політсили, - повідомляє "112 Україна".

"В 2012 році "Українська народна партія" йшла в політичному блоці з "Нашою Україною" і з конгресом українських націоналістів, і я входив у політичне керівництво. Я можу абсолютно чесно сказати, що ми також вели переговори не з Партією регіонів, а з представниками великого бізнесу на отримання фінансової підтримки, а далі всі технічні речі, які стосуються виборів, вів штаб "Нашої України", який очолював Сергій Бондарчук", - розповів Костенко.

Він  зазначив, що до технічних питань фінансового забезпечення виборів 2012 року не мав ніякого стосунку. Він також заявив, що приблизно знає, які великі корпорації допомагали у виборах, однак назвати їх відмовився.

"Те, що з'явилося моє прізвище в такому суцвітті Партії регіонів, я пов'язую з моєю книгою, яка нещодавно вийшла - це "Історія ядерного роззброєння України", у якій дуже чітко окреслені можливості впливу не тільки великого капіталу, але й Росії на прийняття різного роду політичних рішень", - зазначив екс-депутат.

"У політиці нічого не буває без політичного прицілу. Те, що зараз висвітлили ці списки, або ці компромати, свідчить про одне - що готуються чергові вибори", - резюмував Костенко.

Нагадаємо, депутат Сергій Лещенко та головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик оприлюднили документи, що викривають корупційні оборудки Партії регіонів. Серед інших прізвищ політиків, які брали гроші за певні дії на користь ПР, також згадувалось ім'я Юрія Костенка.

Із цих документів також стало відомо, що Лукаш отримала 83 тисячі доларів за роботу на ПР, а соціолог Євген Копатько, засновник групи компаній Research & Branding, у 2012 році отримав від Партії регіонів 2 мільйони 250 тисяч доларів готівкою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: