Тягнибок вимагає вибачень від Лещенка, який оприлюднив «чорну бухгалтерію» Януковича

Тягнибок вимагає вибачень від Лещенка, який оприлюднив «чорну бухгалтерію» Януковича
donpress.com

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок звинуватив народного депутата України від БПП Сергія Лещенка та головного редактора сайту «Українська правда» Севгіль Мусаєву-Боровик у брехні та наклепі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вони двічі збрехали журналістам про якусь нібито «реакцію на випередження» від ВО «Свобода» по так званій справі «Чорної бухгалтерії ПР», - зазначив він.

За словами Тягнибока, він не дивується упередженому ставленню до ВО «Свобода» від Лещенка, однак слова Мусаєвої-Боровик його обурили.

«Хочу вірити, що це помилка, а не спланована акція. Сподіваюся, що Севгіль вистачить мужності спростувати цю недостовірну інформацію», - додав він.

Крім того, сьогодні на брифінгу у Верховній Раді члени партії «Свобода» заявили, що на їхню політсилу було скоєно інформаційну атаку, коли Мусаєва та Лещенко звинуватили Тягнибока у виправданнях на випередження.

«Свободівцям» треба нібито виправдовуватися за те, чого вони не робили», - обурені представники політсили.

Вони також виступили з вимогами спростування інформації та не виключили, що будуть позиватися до суду, якщо його не відбудеться.

Нагадаємо, Лещенко на вранішній прес-конференції зазначив, що деякі політики зіграли на випередження і наперед почали спростовувати інформацію про те, що брали гроші від Партії регіонів. Серед таких депутат назвав Олега Ляшка та Олега Тягнибока.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: