Лещенко вибачився перед Тягнибоком за слова про причетність до «чорної каси» ПР

Лещенко вибачився перед Тягнибоком за слова про причетність до «чорної каси» ПР
ednist.info

Каже, що зробив хибні висновки з посту одного з активістів партії, який зараз уже видалений

Народний депутат Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook вибачився перед партією «Свобода» та її лідером Олегом Тягнибоком за оприлюднену сьогодні вранці інформацію про причетність до корупційних схем Партії регіонів.

«Хотів би вибачитися перед Олегом Тягнибоком та Svoboda - Ukrainian political party за те, що помилково згадав їх поряд з Олегом Ляшком як політиків, що на випередження спростували правдивість документів про політичну корупцію Партії регіонів. Я мав на увазі пост одного з активістів партії, зараз уже видалений, де він називає Тягнибока мішенню викриття. Очевидно, це була думка члена партії, а не її лідера», - написав депутат.

Головний редактор видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик також вибачилась перед політсилою.

«Так само приношу свої вибачення Олегу Тягнибоку та Svoboda - Ukrainian political party, що зробила помилковий висновок із цього посту», - написала вона на своїй сторінці.

Нагадаємо, Лещенко на вранішній прес-конференції зазначив, що деякі політики зіграли на випередження і наперед почали спростовувати інформацію про те, що брали гроші від Партії регіонів. Серед таких депутат назвав Олега Ляшка та Олега Тягнибока.

Тягнибок звинуватив народного депутата України від БПП Сергія Лещенка та головного редактора сайту «Українська правда» Севгіль Мусаєву-Боровик у брехні та наклепі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: