«Кримські диверсанти» – не шпигуни, а відомі аналітики – колега затриманих

«Кримські диверсанти» – не шпигуни, а відомі аналітики – колега затриманих
Михайло Гончар

Це були публічні люди. У канон шпигунів і диверсантів це якось погано вписується, розповів глава енергетичних програм центру «Номос» Михайло Гончар

Затримані в включеному Севастополі Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов до 2014 року працювали військовими експертами в центрі «Номос». Про це розповів глава енергетичних програм центру «Номос» Михайло Гончар, пише «Крим.Реалії».

«Вони працювали безпосередньо в Севастополі над чорноморської проблематикою. Це відомі експерти. Якщо набрати в інтернеті, можна знайти їх публікації і оцінки, коментарі. Це були публічні люди. У канон шпигунів і диверсантів це якось погано вписується», - зазначив він.

За словами Гончара, робота експертного центру «Номос» була публічною і прозорою. Серед замовників їх досліджень були Європейська комісія і фонд «Відродження». Гончар додав, що в публічних заходах «Номос» нерідко брали участь представники Чорноморського Флоту Росії.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувало інформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялось, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: