Лещенко каже, що його нова партія ніяк не пов’язана з бізнесменом з команди Януковича

Лещенко каже, що його нова партія ніяк не пов’язана з бізнесменом з команди Януковича
obozrevatel.com

Нардеп каже, що навіть ніколи не чув прізвища Тинного

Народний депутат Сергій Лещенко стверджує - інформація про те, що до його новоствореної партії має відношення одіозний бізнесмен Ігор Тинний, не відповідає дійсності. Про це він сказав у коментарі «Главкому».

«Я жодного разу не бачив Ігоря Тинного, не зустрічався з ним, я навіть не чув жодного разу його прізвища», - зазначив він.

Як повідомлялось, відомий активіст-еколог Петро Тєстов стверджує, що до новоствореної партії Сергія Лещенка, Мустафи Найема та Валерія Пекаря має пряме відношення одіозний бізнесмен, власник кількох енергетичних компаній (у тому числі – з альтернативної енергії) Ігор Тинний.

Зокрема, він посилається на «Економічну правду», за інформацією якої частина компаній одного з найбільших гравців на ринку відновлюваної енергетики Ігоря Тинного записано на Heico Ventures. Він також зауважує, що «легендарну «офшорку» часів Януковича, деякі експерти пов'язують напряму з Льовочкіним».

Також повідомлялось, що Лещенко створюватиме нову політичну партію. «Це ліберальна сила, право-ліберальна сила ... Ми будемо правими лібералами, це не буде чисто ліберальний рух, але будемо правими. Я вважаю, що у суспільства є запит такої політичної сили», – розповів Лещенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: