Марушевська досі дивується, як на митниці люди можуть працювати за 4-5 тисяч гривень

Марушевська досі дивується, як на митниці люди можуть працювати за 4-5 тисяч гривень
Юлія Марушевська

Зараз так можуть працювати лише одиниці, запалені ідеєю, вважає голова Одеської митниці

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська впевнена, що у митниці за зарплату в 4-5 тисяч гривень можуть працювати тільки люди, запалені ідеєю. Про це вона розказала в інтерв’ю «Главкому».

За час роботи у Одеській митниці очільниці держструктури довелося призначити на ключові посади нових людей, проте так і не вдалося підняти їм зарплатню – загалом працівники митниці отримують близько 4-5 тис. гривень за свою роботу.

«Так чи інакше, конкурс ми оголосили і люди на нього подаються, але там зарплати 4-5 тисяч гривень. Я бачила по своїй команді, що, реально, люди втомлені. Так, є бійці, які справді весь рік зі мною пропрацювали, як керівник аеропорту, наприклад», − розказала Марушевська.

За її словами, така ситуація із зарплатнею не мотивує людей для боротьби із корупцією. Зараз так можуть працювати лише одиниці, запалені ідеєю: «Багато хто зі мною прийшов з адміністрації (Одеської ОДА), це не були люди, які пройшли митницю. Це були люди, яких ми знайшли півтора року тому і вони були запалені ідеєю».

До того ж чиновниця впевнена, що вся пророблена робота буде зведена нанівець, якщо вона звільниться. Марушевська вважає, що в такому разі, голова ГФС Роман Насіров звільнить заступників очільниці Одеської митниці 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: