Мітингувальники збираються ночувати під офісом телеканалу «Інтер»

Мітингувальники збираються ночувати під офісом телеканалу «Інтер»

Головна вимога мітингувальників - закрити телеканал, який, за їхніми словами, має проросійську позицію

Мітингувальники мають намір ночувати під будівлею телеканалу «Інтер», повідомляє телеканал «112 Україна».

«Люди, які розбили намети, планують заночувати під будівлею телеканалу «Інтер»... Вони розбили щонайменше сім наметів біля будівлі телеканалу... Головна вимога людей - закрити телеканал, який, за їхніми словами, має проросійську позицію», - розповіла кореспондент.

Мітингувальники під також заявили, що їхня акція безстрокова.

Як повідомлялося, вчора у Києві горіла будівля телеканалу «Інтер» за адресою вул. Щусева, 26. Безлад під будівлею «Інтера» починався як мирний мітинг ветеранів АТО. У поліції повідомили, що група осіб, приблизно 20 людей, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, «коктейль Молотова». В результаті пожежі в будівлі телеканалу «Інтер» є постраждалі, пошкоджена телестудія.

Нацполіція повідомила про шістьох затриманих під будівлею «Інтера» у Києві, їх та доправлено до відділків поліції, де буде перевірятися їх причетність до інциденту.

За даними поліції, пікет з підпалом шин та напад на будівлю скоїла група людей – приблизно 20 осіб. За фактом пожежі у приміщенні телеканалу відкрито провадження за двома статтями – 296 «Хуліганство» та 194 – «Умисне знищення або пошкодження майна».

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що особи, які організували пікет біля будівлі, де розташований офіс компанії «Національні інформаційні системи» телеканалу «Інтер», раніше служили у 30-й бригаді Збройних сил України.

Правоохоронці повідомили, що керівництво «Інтера» відмовлялось надати МВС відео з камер спостереження. Сьогодні коментарі «Главкому» народний депутат «Народного фронту» Антон Геращенко розповів, що сервери, на яких знаходився відеонагляд будівлі телеканалу «Інтер», виявилися пошкодженими

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: