Медведєв розповів, чому Кремль вкладає всі бюджетні гроші в армію: Для безпеки

Медведєв розповів, чому Кремль вкладає всі бюджетні гроші в армію: Для безпеки
Дмитро Медведєв

Російський прем'єр наполягає, що гроші потрібні на виконання держзамовлення з «оборонки» задля нарощування експорту

Витрати російського бюджету на військові потреби збільшилися у зв'язку із забезпеченням безпеки Росії і формуванням державного оборонного замовлення. Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

Він повідомив: «Ми розуміємо, в якому світі живемо, і я впевнений, що люди цінують, що наші кордони надійно захищені». Він зазначив, що в Росії немає того, що «відбувається» на Близькому Сході і в Європі. «Все це пов'язано з безпекою», – зазначив російський прем'єр.

Крім того, витрати йдуть на формування державного оборонного замовлення, в тому числі на створення нової високотехнологічної продукції, заявив Медведєв. Він нагадав, що «створення нового озброєння дає поштовх до розвитку цивільних галузей». Крім того, держоборонзамовлення дозволяє забезпечити робочими місцями «величезну кількість людей» і сприяють зростанню ВВП.

Прем'єр РФ також нагадав, що Росія експортує озброєння на $17 млрд і розраховує наростити експорт на $20 млрд.

Як повідомлялось, незважаючи на критичну економічну ситуацію, Кремль продовжує виділяти величезні кошти на гібридну війну. Так, у поточному році таємні видатки з федерального бюджету Росії зросли до 800 млрд рублів. Як відомо, більша частина видатків цієї категорії йде на фінансування армії. Крім того, у Путіна виділять понад мільярд рублів на поширення пропаганди у Франції.

Нагадаємо, у Рахунковій палаті РФ визнали: наступного року Резервний фонд буде повністю вичерпано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: