Морський порт «Октябрьск» офіційно змінив назву

Морський порт «Октябрьск» офіційно змінив назву
Стивідорна компанія «Ольвія»

Порт перейменовано в державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія»

Державне підприємство «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» офіційно перейменовано в державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія». Відповідний наказ Міністерства інфраструктури України підписано 17 жовтня 2016 року.

«З метою приведення у відповідність до норм Закону України «Про морські порти України», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» найменування Державного підприємства «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» Міністерством інфраструктури України було затверджено нову редакцію Статуту та прийняте рішення перейменувати державне підприємство «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» у державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», - повідомляє в.о. директора порту Руслан Олєйнік на своїй сторінці в Facebook.
У свою чергу міністр інфраструктури України Володимир Омелян в Facebook написав: «Ольвія! Октябрята залишилися на звалищі історії за порєбріком».

Нагадаємо, Державне підприємство «Іллічівський морський торговельний порт» перейменовано в державне підприємство «Морський торговельний порт «Чорноморськ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: