Московське судилище залишило під арештом ще чотирьох військовополонених моряків

Московське судилище залишило під арештом ще чотирьох військовополонених моряків

Під вартою до кінця квітня залишаться Андрій Артеменко, Андрій Ейдер, Василь Сорока та Олег Мельничук

Апеляційна інстанція Московського міського суду залишила в силі постанову Лефортовського районного суду про продовження строків тримання під вартою чотирьох військовополонених українських моряків до кінця квітня. Про це повідомив адвокат з групи захисту українських моряків Микола Полозов на своїй сторінці в Facebook.

Сьогодні Московський міський суд розглянув апеляційні скарги захисту шостої четвірки військовополонених українських моряків: Андрія Артеменка, Андрія Ейдера, Василя Сороки, Олега Мельничука. За словами адвоката, судове засідання проходило в закритому режимі за клопотанням слідства ФСБ.

«Підсумковий результат розгляду скарг був передбачуваний, як і стосовно 16 військовополонених, чиї скарги були розглянуті раніше, щодо шостої четвірки суд відмовив у задоволенні скарг і залишив постанову Лефортовського районного суду про продовження строків тримання під вартою до кінця квітня в силі», - написав захисник.

Крім того, в ході засідання суд задовольнив клопотання адвокатів про залучення резолюції ПАРЄ.

«Дата нового розгляду п'ятої четвірки військовополонених, чия справа була знята з розгляду через неналежними чином підготовлений переклад процесуальних документів на українську мову ще не призначена», - зазначив Полозов.

Раніше повідомлялося, що апеляційну скаргу щодо полонених моряків перенесли через проблеми з перекладом документів українською мовою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: